Välj en sida

Pris ca 220 kr/ taxfree
Alkoholhalt 
40%

Doft: .En oangenäm doft som är spritig, fylld med aceton liknande drag, Efter en stunds vila försvinner dessa obehagliga dofter och med en god vilja kan jag, om jag anstränger mig, hitta viss ljung, inslag av honung och tom. citrus toner

Smak: Men detta var vedervärdigt, En obehaglig smak som får mina smaklökar att krulla sig och krypa tillbaka i bakgrunden.

Eftersmak/Munkänsla otrevlig eftersmak och en munkänsla som får mig att vilja spotta ut den.

Balans/komplexitet Balans – en bra balans mellan dess obehagligheter och många komplexa obehagligheter som får mig att fundera över om man kan kalla detta whisky överhuvudtaget.

Poäng av 10020 – och då är jag väldigt snäll i min bedömning

Sammanfattning:

En synnerligen obehaglig whisky på många olika sätt i doft och smak, vet inte ens om den går att grogga på. Det här är en av de absolut sämsta whiskys eller Whiskeys som Amerikanarna skriver.
Dewars White Label har producerats sedan 1899, och har sedan dess vunnit över 100 medaljer! Det är en av de 5 mest populära Scotch whiskies globalt, och nummer ett i USA där det årligen säljs ca 16 miljoner flaskor, framförallt i New York, Florida och Kalifornien.