Välj en sida

 


Bulleit
Frontier Bourbon

Smaknotiser

Pris: Sample
Ålder:
NAS
Alkoholhalt: 45%
Utseende : Nötbrun
Doft: Det första som slår mig är dofterna av bränt socker, trä och en liten fruktighet av av apelsin och lite toner av vanilj, känns lite instängd och får öppna sig en stund inte alls stickig och vass utan behaglig på sina 45%
Smak: Härlig smak även om det finns en liten retfull fränhet och en stickighet som ligger kvar på tungan och retas lite  men ändock rund och fin, med maltigighet med en kombo av och samklang med toner av vanlij och en mjuk och fin sockrighet som inte alls skämmer ut sig 
Munkänsla: En behaglig munkänsla som hänger kvar och får whiskyn att växa lite 
Eftersmak: Lång och angenäm smak som hänger kvar ganska länge i gommen, i väntan på nästa sipp.
Omdöme: Solklar en av de absolut bättre Bourbons jag har druckit med sin doft som utlovar smaker som faktiskt finns där, men det är något som fattas för att nå upp till en 5a, jag kan dock inte sätta tummen på exakt vad det är men något kittlar och retar mig att det fattas. Kanske lite mer bränt och fat och vanilj. 
Poäng  4 /5
Övrigt: